El Club de Lectura està format per pares, mares i mestres de l’escola amb ganes de llegir i compartir bons moments, juntament amb el Josep Soldevila (mestre jubilat) que dinamitza l’activitat. Ens trobem cada primer divendres de mes, de manera presencial a la biblioteca o virtualment a través del bloc, per comentar i compartir opinions dels llibres que hem seleccionat prèviament.

divendres, 5 de desembre del 2014

El guardián invisible (Dolores Redondo)

Durant aquest mes de desembre llegirem:

El guardián invisible
de
Dolores Redondo


La trobada d'aquest llibre serà el 9 de gener a les 15:15h a la biblioteca de l'escola.

Bona Lectura i Bones Festes!!


https://drive.google.com/file/d/0B4emK81JCH_hcHpjM2twOGV6VTg/view?usp=sharing
Cliqueu la imatge per fer-la més gran.





4 comentaris:

  1. He de dir d’entrada que no he llegit “El guardián invisible” sinó “Ofrena a la tempesta”.
    Vaig descobrir la Dolores redondo fa dos anys quan va publicar el primer llibre de la trilogia de Baztan i em va agradar molt. Evidentment he anat llegint els altres dos llibres a mesura que s’han anat publicant perquè la història enganxa, perquè és original, perquè la barreja de trhiller amb elements de la mitologia navarresa té ganxo…
    He gaudit del luxe de poder llegir l’últim llibre aquests dies de vacances a la mateixa vall de Baztan i contemplar els escenaris que presenta la novel·la. He descobert racons preciosos de la vall gràcies a la lectura.
    Si el primer us ha agradat us convido a continuar amb els altres dos. Fins que no acabes el tercer no descobreixes l’entrallat de tota la història!!!

    Dolors

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'opinió sobre el llibre del Club és molt semblant a la teva. La Blanca també hi ha estat aquestes vacances
      Al llarg dels dos últims cursos hem llegit força llibres sobre policies, detectius i assassinats, per ara descansarem una mica d'aquest tema.

      Elimina
  2. Tot i que normalment no participo al Club de lectura, aquest mes ho he volgut fer perquè aquesta trilogia em cridava molt l'atenció. El llibre m'ha semblat molt agradable de llegir i se m'ha fet molt ame. És veritat que la història m'ha enganxat (tant, que els Reis m'han portat els dos llibres següents), però també tinc la sensació de que l'autora li podria haver tret més suc del que li ha tret. Suposo que m'esperava que la trama fes un gir de 180 graus. A veure que m'espera en els següents llibres...
    Tot i que sembla que la meva valoració sigui negativa, és un llibre 100% recomanable!!

    ResponElimina
  3. Hola a tothom!

    El llibre ens ha agradat, considerem que l’autora ha lligat molt bé la part policíaca, els costums, la mitologia de la vall i els importants problemes personals de la protagonista.
    El fet que en Norbert conegués el lloc, i l’Alba hi passés uns dies durant les festes de Nadal, va servir per aprofundir una mica més en el relat, i poder menjar les pastes que fa la Flora, però aquí fetes per la Blanca.
    La novel.la deixa fronts oberts, que suposem que es tancaran amb els llibres següents.

    CLUB DE LECTURA

    ResponElimina