El Club de Lectura està format per pares, mares i mestres de l’escola amb ganes de llegir i compartir bons moments, juntament amb el Josep Soldevila (mestre jubilat) que dinamitza l’activitat. Ens trobem cada primer divendres de mes, de manera presencial a la biblioteca o virtualment a través del bloc, per comentar i compartir opinions dels llibres que hem seleccionat prèviament.

Inscriu-te!!

Animeu-vos a participar-hi!! Ho podeu fer de dues maneres:


  • Assistint a les trobades que fem els primers divendres de cada mes de les 15:15 fins a les 16:30 hores, a la biblioteca de l’escola. 

S'hi pot inscriure qui vulgui i en qualsevol moment del curs, només cal passar per la biblioteca i comunicar-ho a la Maria, o bé emplenar el formulari que trobareu més avall.
Els llibres de cada mes els facilita en préstec la biblioteca pública Armand Cardona i Torrandell. Si us inscriviu tot el curs, té un cost de 10€ en concepte del préstec interbibliotecari que realitza la biblioteca pública (inclou els llibres de cada trobada i els que es llegeixen durant l’estiu). En el cas de que us vulgueu inscriure puntualment en alguna trobada, el cost serà de 1,20€. Us demanem que confirmeu la vostra participació amb prou antelació, ja que s’encarreguen els llibres un mes abans de l’inici de la lectura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada