El Club de Lectura està format per pares, mares i mestres de l’escola amb ganes de llegir i compartir bons moments, juntament amb el Josep Soldevila (mestre jubilat) que dinamitza l’activitat. Ens trobem cada primer divendres de mes, de manera presencial a la biblioteca o virtualment a través del bloc, per comentar i compartir opinions dels llibres que hem seleccionat prèviament.

divendres, 7 de novembre del 2014

Jesús m'estima (David Safier)

Durant aquest mes de novembre llegirem:

Jesús m'estima
de
David Safier

La trobada d'aquest llibre serà el 5 de desembre a les 15:15h a la biblioteca de l'escola.

Bona Lectura!!

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran.
Cliqueu la imatge per fer-la més gran.
3 comentaris:

 1. Hola a tothom! Com sabeu a partir d’aquest curs i a través del bloc, els mestres també podem participar en el club de lectura. Aixi podem compartir més coses!!!

  Jo m’estreno amb el llibre d’aquest mes i procuraré anar seguint, encara que no sigui a tots els mesos.
  El llibre d’aquest mes em va interessar perquè ja fa temps vaig llegir “Maldito karma” del mateix autor i em va agradar. Em va fer riure molt i també em va fer pensar.
  Però després de llegir “Jesús m’estima” he tingut una decepció. Ni m’ha fet riure ni m’ha fet pensar; de fet no he sabut veure que pretén l’autor, què vol transmetre al lector...

  Sembla que després de tants anys conreant el genere humoristic, darrerament ha fet un gir cap al gènere dramàtic amb el llibre “28 dies” en el qual tracta la revolta del gueto de Varsòvia. Li donaré una altra oportunitat!!

  Dolors

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com pots veure l'opinió sobre el llibre ha estat unànim. DECEPCIÓ

   Elimina
 2. Hola tothom!!

  L’argument prometia. Temps actual, una noia que es diu Maria s’enamora d’un fuster que resulta ser Jesús que ha baixat a la terra per preparar el Judici Final. També ha vingut a la Terra, l’arcàngel Sant Gabriel que s’ha convertit en home perquè s’ha enamorat, o el diable que és clavat a George Clooney.
  Tot plegat, però, s’ha quedat a mig camí, es podria treure molt més suc.
  És una novel•la d’humor, però només de tant en tant et fa somriure alguna frase divertida i brillant.

  Club de Lectura

  ResponElimina