El Club de Lectura està format per pares, mares i mestres de l’escola amb ganes de llegir i compartir bons moments, juntament amb el Josep Soldevila (mestre jubilat) que dinamitza l’activitat. Ens trobem cada primer divendres de mes, de manera presencial a la biblioteca o virtualment a través del bloc, per comentar i compartir opinions dels llibres que hem seleccionat prèviament.

divendres, 6 de novembre del 2015

Els llops (Francesc Puigpelat i Valls)

Durant aquest mes de novembre llegirem:

Els llops

de

Francesc Puigpelat i Valls

La trobada per parlar d'aquest llibre serà el 11 de desembre a les 15:15h a la biblioteca de l'escola. Si no podeu assistir a la trobada, o ho preferiu, podeu deixar el vostre comentari en aquest bloc.


Bona lectura!!

Cliqueu a la imatge per obrir el document en PDF.

2 comentaris:

 1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Hola a tothom!!

  Història d’una saga familiar, els Llop, oriünds de Balaguer.
  La història recorre , aproximadament els últims 200 anys.
  El llibre no va acabar d’agradar, no tots el van acabar.
  És massa irregular. Molt interessant la història del Canal d’Urgell (1853-1861), la de la guerra d’Àfrica (1921-1926), la de la Guerra Civil espanyola, la de Balaguer, i la descripció de comarca.
  Menys interessant l’argument de la novel.la, amb assassinats inclosos i, amb errors bàsics com que l’autor confon el nom d’alguns personatges.
  Monòlegs i cartes molt retòriques i poc creïbles.
  L’autor està molt ben documentat i ha llegit molta literatura clàssica, història, filosofia, però ens ha donat la sensació que busca l’admiració del lector, de tant que repeteix els noms d’autors i més autors.
  Dificultat mitjana.

  CLUB DE LECTURA

  ResponElimina